Bărbat sancționat după ce a reclamat că mașina i-ar fi fost furată. Ce s-a întâmplat de fapt cu autoturismul?

 -  -  1315


Un bărbat din localitatea Nușeni a alertat polițiștii despre faptul că i-ar fi fost furat autoturismul dintr-o parcare din orașul Beclean.

”La data de 12 decembrie, polițiștii au fost alertați prin 112, de către un bărbat de 40 de ani, despre faptul că dintr-o parcare din orașul Beclean i-a fost sustras autoturismul. Polițiștii au declanșat de îndată activități pentru depistarea acestuia, iar după aproximativ 20 de minute de la apelul 112, au găsit mașina pe raza orașului, în apropierea locului de unde a fost semnalat furtul”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cu ocazia verificărilor efectuate și a vizionării camerelor de supraveghere din zonă, a rezultat faptul că bărbatul de 40 ani, din Nușeni și-ar fi mutat autoturismul din parcarea respectivă, fapt de care nu și-a mai amintit.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru ”alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat”, au mai precizat reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

0 notes
440 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *