Bărbat surprins sub un tractor în localitatea Ciceu Corabia. Victima a decedat

 -  -  21072


Două echipaje medicale, unul din Beclean și altul din Dej, intervin la un incident petrecut în localitatea Ciceu Corabia, unde se pare că un bărbat a fost surprins sub un tractor. De asemenea, în sprijin a fost solicitat și un elicopter SMURD

Din primele informații transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, ”bărbatul este inconștient. A fost scos de sub tractor de către apartinatori”.

La fața locului intervin două echipaje medicale, unul de prim ajutor de la Garda de Intervenție Beclean și altul al Serviciului de Ambulanță al județului Cluj. De asemenea, în sprijin a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Intervenția este în plină desfășurare.

ACTUALIZARE 1

Echipajele de intervenție au găsit victima cu leziuni incompatibile cu viața.

ACTUALIZARE 2

”Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Ciceu Corabia, a decedat în urma unui accident. Conform primelor verificări efectuate la fața locului, acesta conducea un tractor, în locul numit ” Între Ponoare” de pe raza localității de domiciliu, la un moment dat, pe un drum în rampă, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiști din Beclean continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

2 notes
197 views
bookmark icon

2 thoughts on “Bărbat surprins sub un tractor în localitatea Ciceu Corabia. Victima a decedat

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *