Bărbat urmărit internațional pentru trafic de migranți, prins de polițiștii din Bistrița-Năsăud

 -  - 


Un bărbat urmărit internațional, pe numele căruia autorităţile din Marea Britanie au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliție Județean. 

”Ieri, 1 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat, pe raza localității Lunca Ilvei, un bărbat, de 31 ani, din Rebrișoara, care era urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Marea Britanie au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranți, pe teritoriul Angliei”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca astăzi, 2 februarie, să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Vizualizări 1,391 

bookmark icon

One thought on “Bărbat urmărit internațional pentru trafic de migranți, prins de polițiștii din Bistrița-Năsăud

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.