Bărbatul care a decedat în accidentul de la Feldru era angajat al Primăriei; înmormântarea va avea loc duminică

Bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul rutier produs miercuri în localitatea Feldru era angajat al Primăriei Feldru. Administrația locală din această comună a transmis un mesaj de condoleanțe și a anunțat că înmormântarea bărbatului va avea loc duminică. 

Cu profund regret, anunțăm trecerea din viață a colegului nostru SÎNGEORZAN AUREL. Ai plecat prea repede dintre noi, vom păstra amintirea ta în sufletele noastre. Transmitem sincere condoleanțe întregii familii greu încercate, Dumnezeu să vă mângâie și să vă întărească sufletele. Slujba de înmormântare se va oficia duminică, 27 noiembrie 2022, începând cu ora 12:00, la Biserica Penticostală Feldru. Dumnezeu să te odihnească în pace, drag coleg!”, a transmis Primăria Feldru.

Accidentul rutier în urma căruia bărbatul și-a pierdut viața a avut loc miercuri pe DN 17D, în localitatea Feldru.

Din primele date, un utilaj condus de un bărbat de 54 de ani, din Feldru, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu două autoturisme parcate și cu un stâlp de susținere al rețelei electrice. În urma intervenției echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul bărbatului”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

FOTO: Grav accident la Feldru. O persoană se zbate între viață și moarte. UPDATE: Victima a decedat