Bărbatul care a încercat să violeze o tânără în scara unui bloc din Beclean, trimis în judecată

 -  -  2234


 

 

La începutul lunii iunie a acestui an, o tânără de 22 de ani din orașul Beclean a trecut prin momente de groază când se întorcea acasă de la o nuntă. Aceasta a alertat autoritățile spunându-le că un bărbat ar fi încercat să o violeze chiar în scara blocului în care locuiește. Oamenii legii l-au prins la acest vreme pe bărbat, iar luna trecută acesta a fost trimis în judecată pentru tentativă de viol. 

Așadar, totul s-a petrecut în data de 2 iunie, iar tânăra se întorcea de la o nuntă în momentul în care a fost acostată de un bărbat, care a încercat să o violeze. Întreaga scenă s-a petrecut chiar în scara blocului în care fata locuiește.

Din fericire, tânăra a reușit să se elibereze din mâinile agresorului și să se adăpostească în locuința sa. Aceasta a sunat la 112 și a povestit întâmplarea, iar la fața locului au intervenit jandarmii care au reușit să îl prindă pe bărbatul acuzat că ar fi încercat să o violeze pe fata de 22 de ani.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, ”duminică, 2 iunie, o tânără de 22 de ani, a fost acostată de un bărbat în scara blocului în care locuia. Acesta a încercat să o violeze, dar tânăra s-a opus şi a început să strige după ajutor. Când a reuşit să se elibereze din braţele bărbatului, a fugit în casă şi a solicitat sprijinul jandarmilor. Imediat o patrulă de Jandarmerie din cadrul Plutonului oraşului Beclean a pornit înspre zona indicată, iar tânărul a fost surprins în faţa scării unde a fost atacată tânăra. Cel în cauză şi-a pierdut telefonul mobil în timpul încăierării şi se întorsese să îl caute. Fapta s-a petrecut în jurul orei 5 dimineaţa,  iar tânăra se întorcea de la o nuntă”.

Împotriva bărbatului a început urmărirea penală, iar procurorii au finalizat cercetările în acest caz și au distrus trimitea în judecată a inculpatului pentru tentativă la infracţiunea de viol. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud arată că ”inculpatul B.N.A, în dimineaţa de 2 iunie 2019, a acostat-o pe persoana vătămată B.A.C., din localitatea Beclean, județul Bistriţa-Năsăud, în scara blocului în care aceasta locuieşte, unde, prin constrângere şi prin exercitarea de acte de violenţă, a încercat să întreţină cu victima raporturi sexuale”.

Bărbatul se află sub control judiciar, iar magistrații vor decide ce pedeapsă va primi acesta pentru fapta sa.

0 notes
1359 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *