Bărbatul care s-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier în urma căruia i-a decedat propriul copil a fost arestat preventiv

 -  -  1281


Bărbatul care se afla la volanul autoturismului implicat în accidentul rutier de la Chiuza, în urma căruia un copilaș de doar 5 ani a decedat, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Astăzi, bărbatul din Arad, cercetat pentru ucidere din culpă, a fost reținut de polițiștii din Beclean, pentru 24 de ore. În această după-masă a fost prezentat Judecătoriei Beclean care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta urmează a fi depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bistrița-Năsăud”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Reamintim că, miercuri după-amiaza, pe DN 17D, în localitatea Chiuza, s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul unui copil de 5 ani și rănirea altor 4 persoane. La volanul mașinii se afla un bărbat aflat sub influența alcoolului. Acesta era chiar tatăl copilului care a decedat.

Despre acest subiect, Ziar de Bistrița a relatat:

0 notes
406 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *