Bărbatul care și-ar fi agresat fizic soția și ar fi legat-o a fost arestat pentru 30 de zile

 -  - 


Bărbatul de 38 de ani din Bistrița, cercetat pentru violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, a fost arestat pentru 30 de zile. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă.

”La data de 23 martie, bărbatul de 38 de ani, cercetat pentru violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, a fost prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă. Față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și polițiștii au efectuat percheziții la două imobile folosite de către acesta.

Percheziții în Bistrița, la imobile utilizate de un bărbat bănuit de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal

Loading

bookmark icon