Bărbatul înjunghiat într-un cămin pentru persoane vârstnice din Bistrița, transferat la o clinică din Cluj-Napoca

 -  -  1195


 

 

Un caz mai puțin obișnuit s-a petrecut miercuri după-amiaza, într-un centru pentru persoane vârstnice din municipiul Bistrița. Un bărbat de 73 de ani a fost înjunghiat de un coleg.

Inițial, bărbatul a fost transporat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, însă ulterior a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Bistrița, Camelia Strungari, când a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe bărbatul prezenta ”două plăgi prin înjunghiere, dintre care una penetrantă în zona toracică anterioară, cu lezarea plămânului, și una minoră în zona scapulohumerală stângă”.

În urma evaluării stării de sănătate a pacientului, medicii au decis transferarea acestuia la Clinica de Chirurgie Toracică din Cluj-Napoca pentru consult de specialitate.

Reamintim că bărbatul de 73 de ani a fost înjunghiat de un coleg în vârstă de 71 de ani. În acest caz, pentru a se stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor.

0 notes
320 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *