Bărbatul lovit de o mașină în timp ce se afla pe o bancă din fața casei a decedat

 -  -  1458


Bărbatul în vârstă de 60 de ani din Salva, care a fost accidentat de o mașină în timp ce se afla pe o bancă din fața casei, a decedat după aproximativ o săptămână de agonie.

Bărbatul și două femei, una de 64 de ani și alta de 27 de ani – însărcinată, au fost accidentați de o mașina scăpată de sub control, care a lovit un alt autoturism ce era parcat pe marginea drumului. Cel din urmă a fost proiectat în poarta unei locuințe, unde se aflau cele 3 persoane care se stăteau pe o bancă.

În urma accidentului, toate cele 3 persoane au ajuns la spital. Cel mai grav rănit a fost bărbatul, acesta fiind găsit de echipajele medicale în stop cardiorespirator. A fost resuscitat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Bărbatul era în comă, prezentând  fractură de coloană vertebrală. El a rămas internat la Secția ATI-Neurochirurgie, fiind intubat și sedat, însă rănile suferite au fost puternice, iar organismul pacientului nu a mai rezistat, bărbatul decedând.

Decesul a fost înregistrat ieri, la mai bine de o săptămână de la producerea accidentului, acesta având loc pe data de 10 mai.

Celelalte două femei implicate în accident sunt bine, ele fiind externate din spital.

Ziar de Bistrița a relatat despre acest teribil accident:

0 notes
583 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *