Bărbatul reținut în urma unor neînțelegeri în trafic rămâne încă 15 zile în arest

 -  -  1024


Bărbatul din Mureșenii Bârgăului care a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști în urma unor neînțelegeri în trafic va rămâne în arest încă 15 zile, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Instanța a dispus măsura arestării preventive, acesta fiind cercetat de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Reamintim că bărbatul din Mureșenii Bârgăului, în vârstă de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism de teren pe drumul județean 172D, prin localitatea Prundu Bârgăului, ar fi avut unele neînțelegeri în trafic cu un alt bărbat în vârstă de 47 de ani, din Nimigea care conducea un alt autoturism. Astfel, bărbatul de 44 de ani l-ar fi urmărit și, la un moment dat, i-ar fi blocat calea celuilalt, după care ar fi lovit cu piciorul autoturismul și l-ar fi agresat pe bărbatul din Nimigea.

În urma acestor fapte, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Acum acesta va mai sta după gratii încă 15 zile.

0 notes
149 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *