Bătălia “de pe Hebe”: Traian Ogâgău arată că-i JUPÂN și-i scoate la muncă “silnică” pe sângeorzenii ne-făloși, care stau pe ajutor social! Daniel Suciu îi dă la gioale primarului și blochează investirea!

La Sîngeorz Băi continuă lupta dintre liberali și PSD-iști. Primarul Traian Ogâgău NU poate fi investit, deoarece ambele ședințe convocate până acum au fost boicotate. În primă fază, liberalii NU s-au prezentat la ședința de constituire a Consiliului Local, convocată în 23 iunie și au ales să stea pe holuri.

vv4Ulterior, consilierii locali ai opoziției au decis să nu vină la ședința de duminică și fără cvorum se încearcă o nouă constituire a Consiliului Local în 29 iunie, la ora 16.00. Miza o reprezintă funcția de viceprimar, jinduită de ambele tabere.  P.N.L are 8 consilieri, P.S.D are 7 mandate, A.L.D.E are un consilier local iar independentul Dumitru Virgil s-a alăturat opoziției.

 

Opoziția îl vrea viceprimar pe Virgil Dumitru (consilier independent), iar Ogâgău vrea un om din tabăra sa, cu care să poată colabora.

 

Traian Ogâgău NU poate intra în atribuții și lansează campanii pe facebook: cetățenii pe ajutor social, scoși la curățenie forțată, dar LEGALĂ!

 

Primarul încă neinvestit vrea să arate că e apt de muncă și scoate oamenii la curățenie. În baza unei Hotărâri de Consiliu Local, Traian Ogâgău începe săptămâna curățeniei.

i44Săptămâna 27 iunie – 04 iulie 2016, DECLAR SĂPTĂMÂNA CURĂȚENIEI GENERALE în orașul nostru, conform HCL 14 /2008. Prin urmare, rog pe această cale TOȚI cetățenii orașului Sîngeorz-Băi, să se mobilizeze în a pune în practică ceea ce scrie mai jos în hotărâre și să dăm dovadă că suntem oameni gospodari. (rog să o citiți cu atenție și celor care nu au acces la internet). După data de 04 iulie, inspectorii primăriei se vor deplasa în teren și vor lua masurile legale!
Dacă aveți vecini plecați sau neputincioși, vă rog să îi sprijiniți în vederea realizării curățeniei pe raza proprietăților.
Beneficiarii ajutorului social prin legea 416 și care sunt OBLIGAȚI să presteze muncă în folosul comunității, să se prezinte marți la ora 08.00, la domnul viceprimar Naroș Daniel pentru stabilirea sectoarelor –  a postat Ogâgău pe facebook.

 

Daniel Suciu îi dă la gioale, de la distanță! 

 

Deputatul Daniel Suciu continuă lupta de gherilă și încearcă să-l impună pe Virgil Dumitru ca viceprimar. Miercuri va fi următoarea ședință de investire a primarului. Până atunci, Ogâgău este ironizat cu o serie de promisiuni pe care a zis că le va onora:

ss3Credeam că ați trecut peste vinituri și ieșiți din logica războinică. M-am înșelat. Sîngeorzenii, pe care și eu îi respect și iubesc, că nu doar dumeavoastră aveți acest privilegiu, așteaptă fapte, proiecte și decizii. Nu plânsete și acuzații. Spuneați peste tot că nu vă împiedicați de consiliu și viceprimar. Să vă văd! Eu și consilierii PSD vom ajuta acest oraș. Cu sau fără dumneavoastră. Acesta este un angajament care se va vedea în viitor. Poate nu m-am făcut bine înțeles și trebuie să mă repet…sunt răbdător și mai spun: nu ne amestecăm în administrația dumneavoastră. Nu propunem viceprimar, îl susținem pe Virgil Dumitru. Acest om ne-a cerut sprijinul, dumeavoastră îl tot calomniați mascându-vă neputința și lipsa crasă de diplomație. Dumneavoastră, domnule primar, încercați să convingeți șmecherește consilierii noștri. Nu suntem de vânzare, ca să pricepeți. Așteptăm până în 5 august să faceți parcul lună și bec așa cum ați promis, așteptăm demersurile oficiale și legale pentru înființarea judecătoriei, așteptăm pietonalul de pe Valea Borcutului, biroul APIA, mai așteptăm să plătiți mieii luați în campanie și consultațiile stomatologice gratuite. Cred că asta așteaptă oamenii de la dumneavoastră. Noi mai așteptăm să faceți mofetele, mocănița și asfalt peste tot. Nu uitați de reabilitarea termică a blocurilor, în câteva luni expiră termenul. Și poate să vă apucați și de treabă, că de povești și hore chiar ne-am plictisit. În concluzie, domnule primar, vă asigur de tot sprijinul meu și al colegilor mei consilieri pentru dezvoltarea orașului. Ne bucurăm că ați promis transparență, pentru că asta v-o promitem și noi” – a postat Suciu pe pagina de facebook.

 

“Frecușuri” pe viceprimar!

 

q1

q2

 

 

 

 

 

 

Lupta dintre cele două grupări pro-Suciu și pro-primar face ca lucrurile să se desfășoare cu dificultate. Ambele tabere doresc să arate orgoliul rivalilor. Traian Ogâgău se victimizează și vrea să arate că e gata de muncă, dar NU e lăsat, în timp ce Suciu vrea să demonstreze că noul primar e un tiran orgolios, obligatoriu a fi controlat printr-un viceprimar independent, dar susținut de P.S.D.

Bătăia de pe Hebe continuă miercuri, 29 iunie, dată la care va avea loc o nouă încercare de constituire a Consiliului Local și de investire a primarului.
Comentarii

 • Balan Marius- ecologist

  Bravo D-le Primar. Asa se face treaba buna. Totul este in spiritul legii. Gata cu micii electorali. Inlocuiti-i cu saci si manusi. BRAVO !!!

 • Asteptati sa faca treaba ,Traian dar inca nici nu a depus juramantul……..din cauza lui SUCIU ,,,A iesit Primar nu va bagati nasul lasatil sa-si faca lucru …………………………….

 • Suciu pierde simpatia oamenilor prin gesturile acestea si arata ca nu ii pasa de Singeorz si are doar orgolii personale

 • Domnu vai doamne(van dame) v ati luat sangeorzu inapoi la munca lasati vaicareala .L-ati criticat pe domnu Vening acum vedeti pe pielea dumneavoastra ca nu este la fel sa conduceti un oras ca o pizzerie in care aveati 5 , 6 muncitori scuzati 2 sau 3 ca atat aveati angajati cu contract .se apropie 5 august abia astept sa ma pot plimba intr- un parc modern cu multe atractii pentru copii

 • De ce oare nu lăsați să
  se *liniștească apele*? Acum ca avem un primar tanar si ambitios , cu chef de munca si fiu al satului ( am spus bine fiu al satului , deoarece Sangeorzul -Bai nu mai este oras de mult timp)

 • 16 ani le-a ajuns si acum lumea a ales schimbarea si ei nu inteleg sa plece odata

 • Daca vor continua asa PSD va pierde voturi la paramentare. Se vede clar ca vor numai a ciolan si nu accepta infrangerea

Caricatură

Ziar de Bistrita