I-au băgat la înaintare! Tinerii din P.N.L au adus saci de gunoi în fața Consiliului Județean! Bine și-așa, dar consilierii voștri DE CE au tăcut un mandat întreg, în frunte cu Sighiartău, noul-președinte?

Câțiva tineri ai P.N.L au speculat scandalul VITALIA și au adus saci de gunoi în fața sediului Consiliului Județean. Tinerii încearcă să atragă atenția asupra modului defectuos în care Agenția de Dezvoltare Intercomunitară a gestionat managementul deșeurilor în întreg județul (depozitarea și colectarea) .

Aceștia au descărcat dintr-o mașină  câțiva saci menajeri și au afișat pancarte cu mesaje către Radu Moldovan. După ce au bifat evenimentul, tinerii iberali au urcat sacii înapoi, evitând astfel o amendă pentru miting ne-anunțat.

p2

p6

 

 

 

 

 

 

Liberalii canalizează acest scandal către Radu Moldovan, președintele C.J, șeful P.S.D și președintele A.D.I, omul care s-a dat la fund în ultimele zile și a evitat să-și asocieze imaginea cu VITALIA, deși a fost prezent la inaugurarea depozitului și a semnat contractul de colectare.

tarpiu_1

ss1

 

 

 

 

 

 

 

Până acum, Moldovan a avut viață ușoară deoarece atât președintele P.N.L Robert Sighiartău cât și consilierii județeni ai opoziției NU au pus nicun fel de probleme administrației județene, în primul mandat.

Radu Moldovan, specialist în mitinguri “la comandă”!

În comparație, la vremea când se afla în opoziție, Radu Moldovan a organizat mai multe manifestații laolaltă cu primarii P.S.D.  De 1 mai 2010 sau în februarie 2012, Moldovan a condus mai multe proteste în care critica guvernul Boc și administrația PDL de la acea vreme.

protest_psd_radu_5

 protest_psd_george_8

 

 

 

 

radu moldovan1 impartsuciu protest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acțiunile fără coordonare și lipsa TOTALĂ de reacție de până acum arată un PNL fără vlagă, disipat și fără forță în fața unui P.S.D care concentrează puterea și dictează în toate domeniile, un partid organizat care a ȘTIUT să facă opoziție, NU doar a mimat-o! Iar acum își permite să GAFEZE, criticați sporadic de o mână de liberali.
Comentarii

  • MAH VOI VRETI CIOLANUL…..HA?

  • Liberalii ar trebui sa învețe sa facă uzu de mandatul pe care cetățenii l-au acordat , consilieri județeni liberali într-un număr de 9 au învățat sa câte “Tacuta de George Mutu “

Caricatură

Ziar de Bistrita