Băut și fără permis, un bărbat din Sânmihaiu de Câmpie s-a răsturnat cu tractorul pe un drum județean din Bistrița-Năsăud

 -  -  1124


Băut și fără permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, un bărbat din Sânmihaiu de Câmpie s-a răsturnat cu tractorul pe un drum județean din Bistrița-Năsăud. Acesta este acum cercetat penal pentru mai multe infracțiuni.

La data de 14 mai, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. În fapt, un bărbat de 58 de ani, din Sânmihaiu de Câmpie, în timp ce conducea un tractor cu o remorcă tip cisternă, pe Drumul Județean 172E, pe direcția Lechința-Bistrița, s-a răsturnat în afara părții carosabile”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime. Însă, în timpul verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu  deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Totodată, tractorul și remorca nu erau înregistrate sau înmatriculate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii din Lechința.

0 notes
249 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *