Baza de recuperare medicală a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, complet echipată. ”Ne vom muta în casă nouă”

 -  -  1386


Secția de recuperare medicală a Spitalului Județean de Urgență Bistrița este complet dotată cu echipamente medicale de cea mai înaltă performanță pentru procedurile de fizioterapie.

Ultimul echipament care a intrat în dotarea secției este un aparat de terapie cu radiofrecvență, care vine în sprijinul pacienților ce suferă de spasme musculare locale, mialgii, tendinite, durere cervicală, edem post-traumatic  sau alte afecțiuni.

Pacienții beneficiază de această metodă terapeutică neinvazivă, aparatul fiind renumit în întreaga lume pentru că produce efecte terapeutice cum ar fi: ameliorarea instantă a durerii intense, relaxarea mușchiului, reducerea edemului și regenerarea ţesutului. Investiția în achiziția acestui echipament a fost de 59.000 de lei, mai bine de 12.000 de euro, iar finanțarea a fost asigurată de Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. 

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița așteaptă ca lucrările de reabilitare a complexului de pe strada Alba Iulia să fie finalizate, după care secția de recuperare medicală de pe Bulevardul Independenței va fi mutată într-o clădire de pe strada Alba Iulia.

 

0 notes
511 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *