Bazele de deszăpezire din Bistrița-Năsăud, pregătite pentru intervenții

 -  -  1077


La finalul acestei săptămâni, prefectul Stelian Dolha și subprefectul Atilla Decsei au efectuat mai multe acțiuni de verificare a situației stocurilor materialelor antiderapante (sare, nisip și alte materiale) pentru sezonul rece 2021-2022.

Dacă în anul 2019 bazele cu material antiderapant erau aproape goale, anul acesta s-au făcut din timp demersurile necesare, pentru a nu fi luați prin surprindere de primele ninsori. Așadar, la depozitele din Salva, Beclenuț, Năsăud, Piatra Fântânele și Rodna se poate vedea o îmbunătățire a situației comparativ cu sezonul rece de acum doi ani. De data aceasta, aprovizionarea a fost făcută, potrivit contractului, cu mențiunea că la baza din comuna Rodna se așteaptă stocul de nisip în zilele care urmează. Responsabilitatea în activitatea de intervenție și deszăpezire, în momentul în care apar ninsorile, rămâne în continuare în seama operatorilor”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Reamintim că, în ultima ședință a Colegiului Prefectural, prefectul Stelian Dolha a cerut autorităților direct implicate în procesul de pregătirile pentru sezonul rece să prezinte stadiul acestor pregătiri pentru sezonul rece 2021 – 2022.

1359410cookie-checkBazele de deszăpezire din Bistrița-Năsăud, pregătite pentru intervenții
0 notes
202 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.