Beat, drogat și fără permis de conducere, un tânăr din Măgura Ilvei a provocat un accident pe DN 17D, în Maieru

 -  -  1133


Un tânăr de 27 de ani din Măgura Ilvei este cercetat de polițiști pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier, acesta fiind implicat într-un accident rutier produs pe DN 17D, în localitatea Maieru.

”Astăzi, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au fost alertați despre producerea unui accident rutier în Maieru. Din primele date, un autoturism ce se deplasa pe Drumul Național 17D, pe direcția Maieru înspre Anieș, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu trei autoturisme ce se aflau parcate pe partea dreaptă a sensului de mers. După impact, șoferul însoțit de un pasager, au părăsit locul accidentului, fiind la scurt timp depistați și identificați de către polițiști. La sediul poliției, șoferul, un tânăr de 27 de ani din Măgura Ilvei, a fost testat cu privire la consumul de alcool, rezultatul indicat de aparatul etilotest fiind de 0.82 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătorul autoturismului a fost testat și cu aparatul Drug Test 5000, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței metamfetamină. Ulterior, în urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal, urmând documentarea faptelor sub toate aspectele și stabilirea modului de producere a evenimentului rutier.

1393280cookie-checkBeat, drogat și fără permis de conducere, un tânăr din Măgura Ilvei a provocat un accident pe DN 17D, în Maieru
0 notes
258 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.