Beat la volan, un tânăr din Maieru a avariat un autoturism parcat pe o stradă din Sângeorz-Băi și a plecat de la locul accidentului

 -  -  3903


Un tânăr de 23 de ani din localitatea Maieru a fost depistat de polițiștii din Sângeorz-Băi la scurt timp după ce a acroșat un autoturism parcat și a plecat de fața locului.

”La data de 7 iunie, polițiștii  au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie de  47 de ani, din Sângeorz-Băi, despre faptul că mașina i-a fost avariată de către un alt autoturism, iar conducătorul acestuia a plecat de la fața locului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și oprit în trafic un autoturism care prezenta avarii în partea dreapta-față. Au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 23 de ani, din Maieru, iar acesta este bănuit că ar fi acroșat un autoturism parcat în afara părții  carosabile, provocându-i avarii”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

0 notes
3028 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *