Beat și cu permisul suspendat, un bărbat a intrat cu autoutilitara în gardul unui imobil, la Năsăud

 -  - 


Un bărbat care s-a urcat la volanul unei autoutilitare deși se afla sub influența alcoolului a provocat un accident în orașul Năsăud. Polițiștii au constatat că acesta avea și permisul suspendat.

”La data de 6 iunie, polițiștii rutieri din Năsăud au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a unui accident produs pe strada Tănase Tudoran, din orașul Năsăud, soldat doar cu pagube materiale. La fața locului, s-a constatat faptul că un bărbat de 59 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, ar fi efectuat o manevră de mers înapoi, acroșând gardul unui imobil. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că șoferul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat și se află sub influența alcoolului, rezultatul indicat de aparat în urma testării fiind de 1,13 mg/l alcool în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.