VIDEO: Bistrița Bârgăului: 3 bebeluși găsiți morți în podul unui bloc! Trupurile erau ascunse în niște saci!

O locatara a vrut sa intinda rufele si a mers acolo impreuna cu baiatul ei de 12 ani care, intamplator, a gasit trupurile pruncilor. Criminalistii incearca sa afle ce s-a intamplat. Nu se stie de cand erau abandonate in pod sacii cu trupurile celor trei bebelusi. Femeia care venise in pod sa intinda niste rufe povesteste ca la un moment dat i-a cazut o haina pe jos iar cand fiul ei a vrut sa o ridice, a zarit in niste saci, langa usa podului, trupurile celor 3 copii. Socata, femeia a dat alarma!

In blocul respectiv locuiesc mai mult pensionari, dar nimeni nu isi aduce aminte ca in zona sa fi stat tinere care ar fi putut sa fie insarcinate.

 

bebe2

bebe3

 

 

 

 

 

Imediat la fata locului au ajuns procurorii si politistii care au izolat podul si au inceput sa adune probe. Copiii par sa fi fost abandonati acolo imediat dupa nastere. Oamenii din bloc sunt socati si banuiesc ca nu un locatar din bloc, ci altcineva aflat in trecere a vazut ca podul deschis in permanenta si a putut sa lase acolo trupurile copiilor.

Cum ancheta este abia la inceput, orice detaliu care ii poate ajuta pe investigatori este util. Politistii fac un apel catre cei care pot ajuta criminalistii, sa sune la 112. a anunțat PRO TV.
Caricatură

Ziar de Bistrita