Ultimele noutati

BOLNAVI de putere! De 1 Decembrie, Radu Moldovan a aprins luminițele “pe zona lui”, iar Crețu le aprinde pe cele de pe Pietonal (100 de metri mai încolo) abia pe luni, când vine din concediu!

Cei doi lideri ai PSD (Radu Moldovan și Ovidiu Crețu) se întrec în momente penibile și încearcă să se afirme cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Președintele Consiliului Județean a aprins luminițele din fața instituției pe care o conduce și a pus în boxe muzică pentru copii, marcând astfel un moment pseudo-artistic de 1 Decembrie.

 

ra1

a3

 

 

 

 

 

 

Crețu vrea GLORIE și NU aprinde beculețele de pe Pietonal până NU vine din concediu!

Ovidiu Crețu e plecat în concediu și a ținut Pietonalul, Bulevardul și strada Dornei fără iluminat festiv. Va apăsa butonul roșu la fel ca până acum, cu numărătoare inversă și înconjurat de copii. Manifestările vor avea loc luni,  în Piața Centrală și vor debuta la ora 17.00 cu aprinderea iluminatul festiv de sărbători și un concert de colinde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mămicile și copiii care au participat ieri la momentul lui Radu Moldovan NU înțelegeau de ce pe Dornei și în zona Bisericii Evanghelice NU s-au aprins beculețele și se pozau lângă figurinele cu becuri stinse.

 

La hodină, NU-n campanie! Ovidiu Crețu a lăsat Organizația PSD să se descurce pe pana lor, chiar dacă el e președinte pe Bistrița!

z1O altă gafă a lui Ovidiu Crețu o reprezintă plecarea sa în concediu fix în alegeri,  fără să tragă pentru partid și să transfere către Doina Pană capitalul său electoral, ceea ce arată o atitudine ciudată a președintelui P.S.D Bistrița.

 

Șeful mare PSD Radu Moldovan l-a mușcat în declarații pe actualul primar al Bistriței, mai ales pe tema sub-finanțării sportului din oraș, iar momentul ne-sincronizat al aprinderii luminițelor arată goana după afirmare a celor doi, dar și penibilul unor lideri ai aceluiași partid, în fond.

 

Citiți și: 

Primăria a cumpărat beculețe de Crăciun de 100.000 de euro! Pentru cartierele lăsate în beznă NU sunt bani!

https://www.ziardebistrita.ro/bezna-de-la-primarie/

 

 

 

 

 

 

 
Comentarii

  • Si dictatorul de trista amintire, Ceausescu, facea exact la fel. Isi dezvolta cultul personalitatii folosindu-se inclusiv de copii. Ba la colindat, ba pe stadioane, ba la diferite vizite prin tara… E trist insa ca in ziua de azi tot comunistii ne conduc!

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Poate se razgandeste Primarul sa mai taie copacii din PIATA CENTRALA cand a vedea cat -i de fain dupa ce se aprind beculetele. Da-i DOAMNE MINTE !

Caricatură

Ziar de Bistrita