Biblioteca Județeană ”George Coșbuc” găzduiește o nouă ediție a Târgului de carte pentru copii și adolescenți ”CoșBook”

 -  -  1290


 

 

Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud organizează, în perioada 19-21 septembrie 2019, cea de-a IV-a ediție a Târgului de carte pentru copii și adolescenți ”CoșBook”.

Deschiderea Târgului va avea loc joi, 19 septembrie, ora 14:00.

”Ca și în anii precedenți, sunt invitate edituri de prestigiu din țară. Oferta editorială se adresează în primul rând copiilor și adolescenților, dar și celorlalte segmente de cititori”, anunță Biblioteca Județeană ”George Coșbuc” Bistrița-Năsăud.

Toate evenimentele se vor desfășura în curtea și spațiile bibliotecii de pe strada Alexandru Odobescu, nr. 11.

Sâmbătă, 21 septembrie 2019, în ultima zi a târgului, la ora 10.00, se va desfășura și Crosul Coșbook – ”Alerg o carte”, eveniment ajuns la a III-a ediție, startul crosului se va da din curtea Bibliotecii, urmând traseul stabilit de organizatori. Participanții și câștigătorii crosului vor fi răsplătiți cu diplome, medalii și premii.

Târgul de carte pentru copii și adolescenți “Coșbook” va cuprinde: lansări și prezentări de carte și reviste școlare, ateliere (re)creative, lecturi ale copiilor și adolescenților, dezbateri, întâlniri cu scriitori, poezie și muzică, premii pentru cititori, expoziții.

Mai jos poate fi consultat programul complet al manifestărilor:

Sursa: Biblioteca Județeană ”George Coșbuc” Bistrița-Năsăud

0 notes
415 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *