FOTO: arhivă

Bicicletă furată din scara unui bloc din Bistrița, recuperată de polițiști

Polițiștii din Bistrița au reușit să dea de urma unui bărbat care ar fi furat o bicicletă din scara unui bloc din municipiu și ulterior ar fi vândut-o unei alte persoane. Bicicleta a fost recuperată de oamenii legii.

La data de 25 octombrie, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 39 de ani din Bistrița, bănuit de comiterea faptei. Din investigațiile efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, în noaptea de 19 august, acesta ar fi sustras o bicicletă aflată asigurată, în scara unui bloc din municipiu. În scurt timp, bărbatul ar fi vândut bicicleta unei alte persoane.Pe parcursul cercetărilor polițiștii au depistat bicicleta, prejudiciul, estimat ca fiind 1200 de lei, fiind astfel recuperat”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările în acest caz pentru documentarea faptei sub toate aspectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *