Biciclist accidentat de o mașină pe o stradă din Bistrița. Victima a decedat

 -  -  1289


Marți seara, polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită. Din păcate, leziunile au fost extrem de grave și biciclistul a decedat.

”Conform primelor date, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Bistrița, ajuns într-o intersecție, ar fi pătruns de pe trotuar pe partea carosabilă, pe bicicletă, cu intenția de a traversa și a fost acroșat și accidentat de o mașină condusă de un tânăr de 25 de ani, din Bistrița. Biciclistul a fost preluat și transportat la spital”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Victima a fost găsită inconștientă la locul accidentului. A fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe SMURD Bistrița. Însă, din păcate, victima a suferit leziuni extrem de grave, iar medicii nu au mai putut să îi salveze viața. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, bărbatul a decedat în cursul nopții.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut evenimentul, Biroul Rutier.

0 notes
414 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *