Biciclist accidentat de o mașină, transportat la spitalul din Năsăud

 -  -  1095


Un bărbat care se afla pe o bicicletă a fost accidentat de un autoturism. Victima a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc din Năsăud.

Accidentul s-a produs pe raza localității Parva, la fața locului intervenind un echipaj de prim ajutor SMURD.

Când au ajuns la fața locului, medicii au constatat că victima era conștientă. I s-a acordat primul ajutor și a fost transporată la spital.

”Victima (bărbat de aproximativ 70 de ani) a fost preluată de echipajul de prim ajutor, prezenta un traumatism cranio-cerebral, traumatism membru inferior și multiple excoriații. A fost transportată la CPU Năsăud”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

ACTUALIZARE

Conform primelor date, astăzi, pe drumul județean 172B, în localitatea Rebra, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Rebra, în timp ce conducea un autoturism pe direcție de mers Parva-Rebrișoara, a accidentat un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Parva, care se deplasa pe bicicletă și care ar fi ieșit din curtea unui imobil, în apropierea unei treceri pentru pietoni”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Biciclistul a fost transporatat la spital, unde urmează a-i fi recoltate probe biologice.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Năsăud.

0 notes
220 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *