Biciclist accidentat grav de o maşină, la Viile Tecii

 -  -  1307


 

 

Un accident rutier în urma căruia o persoană a fost grav rănită a avut loc în această seară, în localitatea Viile Tecii.

Din primele informații transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud se pare că un biciclist a fost accidentat de un autovehicul, iar victima ar fi inconștientă.

La faţa locului au fost alocate două echipaje, unul din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistrița-Năsăud, precum şi unul SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU Bistrița-Năsăud.

Echipajele medicale au reușit să stabilizeze victima, urmând ca aceasta să fie transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La locul accidentului intervin și polițiștii care au început cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTUALIZARE

Conform primelor verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier, ”în această seară, în localitatea Viile Tecii, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Grănicești, județul Suceava, care conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Reghin, a accidentat un bărbat de 30 de ani, din localitate, care se deplasa pe bicicletă, pe aceeași direcție de mers”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte și împrejurările în care a avut loc accidentul.

FOTO: arhivă

0 notes
432 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *