Biciclist băut, rănit într-un accident rutier

 -  -  965


Un biciclist a fost rănit într-un accident rutier produs pe raza localității Urmeniș.

”Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier care a avut loc aseară, în jurul orei 22.15, pe drumul național 16, în localitatea Urmeniș. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că un bărbat de 54 de ani, din  Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism care tracta o remorcă, pe direcția Urmeniş – Reghin, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a unei autoutilitare și a accidentat un bărbat de 48 ani, din Urmeniș, care se deplasa pe bicicletă, circulând din sens opus, pe direcţia de deplasare Reghin – Urmeniş”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, biciclistul a fost rănit și transportat la spital. Atât conducătorul auto, cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului și de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului.

Cercetările continuă de către Serviciul Rutier, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiuni de vătămare corporală din culpă.

0 notes
90 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *