Bistrița ar putea avea un nou culoar de mobilitate; municipalitatea vrea să amenajeze o legătură între străzile Colibiței și Lucian Blaga

 -  - 


Primăria Bistrița intenționează să amenajeze o nouă arteră de circulație în municipiu, între strada Colibiței și strada Lucian Blaga, procedurile în acest sens urmând să fie demarate anul viitor, a anunțat primarul Ioan Turc.

”Vom începe proceduri pentru a stabili o legătură, un drum pe lângă linia de cale ferată, între strada Colibiței și Lucian Blaga. Acest lucru se va întâmpla anul viitor. (…) Mai mulți investitori au venit la Primărie cu documentații de urbanism, au cedat teren. Dacă va fi nevoie vom face și exproprieri. Din punctul nostru de vedere, această legătură este foarte importantă. Eu cred că Bistrița va putea avea un al patrulea culoar de mobilitate important”, a declarat primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.

În anul 2018, la Bistrița a mai fost amenajată o bretea de legătură între strada Arțarilor și strada Colibiței, investiție care a presupus și reabilitarea străzii Colibiței și a celor două treceri la nivel cu calea ferată din acea zonă. De asemenea, în zonă au fost amenajate trotuare, locuri de parcare și o pistă pentru biciclete.

17 views
bookmark icon

One thought on “Bistrița ar putea avea un nou culoar de mobilitate; municipalitatea vrea să amenajeze o legătură între străzile Colibiței și Lucian Blaga

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.