Ultimele noutati

Nici nu-i bagă-n seamă! Toate propunerile societății civile au fost respinse. Injecție de la Costică Rus: “Bistrița Civică e un ONG al P.N.L!”

Cu o săptămână înainte de adoptarea bugetului local, Bistrița Civică a organizat o dezbatere pe buget la care au participat aproximativ 50 de bistrițeni, printre care și membrii ai PNL. Oamenii s-au plâns de caiatea lucrărilor realizate de DSP, de modul în care administrația Ovidiu Crețu cheltuie banul public. La dezbatere au fost cetățeni care s-au plâns de taxa pe gunoi și de coletarea care se realizează foarte prost, de banii risipiți pe cultură de proastă-calitate, dar și lipsa unui plan integrat pentru atragerea turismului.

În urma discuțiilor pe buget, Bistrița Civică a formulat o contestație în acest sens pe care a adresat-o Primăriei Bistrița! ONG-ul a propus sistarea unor investiții pe care le consideră inoportune, iar din economii să se realizeze 12 kilometri de drumuri asfaltate, un studiu de fezbilitate pentru piste de biciclete și un plan individual de gestionare a deșeurilor din municipiu!

chereji bistrita

z32

 

 

 

 

 

 

Propunerea lor a fost respinsă în plenul Consiliului Local de majoritatea PSD-ALDE și niciun punct NU a fost adus în discuție.

Costică Rus le-a dat-o pe față: “Bistrița Civică e un O.N.G al P.N.L!”

 

costica rus rebreanu

z3

 

 

 

 

 

 

Afirmația consilierului PSD a stârnit zâmbete în rândul celor prezenți. Constantin Rus a spus că NU înțelege de ce grupul PNL din Consiliul Local NU a venit cu aceste propuneri în mod direct și a trebuit să o facă prin intermediul unui ONG cum este Bistrița Civică. Propunerile ONG-ului NU au fost dezbătute și bugetul local a trecut în forma prezentată de inițiator, cu modificcări infime.

Citiți și: 
bistrita-civica-404x400

 

Ce propuneri are Bistrița Civică: fără investiții aiurea, fără giratoriu de 1 milion de euro și fără proiecte de maculatură! Iar din economii se pot face 12 km de străzi, zonă de promenadă pe malul apei și plan de ieșire din ADI Deșeuri, cu gestionare proprie pe colectare-depozitare!
Comentarii

  • Domnul tică n-o muritu, numa-on pic s-o hodinitu.
    Dacă tot nu mai este dom director (vai!), se înseamnă cu remarci comunistoide, de prost gust.
    Este o insultă la adresa societății civile, de a cărui rol și forță, don conzilier pe viață nu pare să fi auzit.
    Oare cât vom mai avea parte de astfel de alesi ?

  • Balan Marius - PARTIDUL VERDE

    No daoo -n FOS de treaba, daca si Io is de-a PNL-ului !

Caricatură

Ziar de Bistrita