Ultimele noutati

NU se dau învinși! La Bistrița, peste 4.000 de oameni au strigat anti-PSD și au făcut un marș de amploare, ca la Revoluție!

Protestele de stradă au continuat și astăzi, iar numărul manifestanților a crescut cu fiecare oră. Aproximativ 4.000 de oameni au strigat împotriva Guvernului P.S.D, care a aprobat Ordonanța de Urgență privind dezincriminarea abuzului în serviciu și modificarea Codului Penal.

 

 

Cu toate că mitingul NU a fost organizat, manifestanții s-au întâlnit în fața Prefecturii și au scandat anti – PSD. În jurul orelor 19 au plecat în marș prin tot orașul, pe traseul: Prefectură – str. Bistricioarei – str. Grigore Bălan – Han – str. Năsăudului – str. Decebal – Winmarkt – Policlinică – Poșta Veche – str. Independenței, cu întoarcere la Kaufland – Independenței retur – str. Gheorghe Șincai – Prefectură.

La miting au venit mulți tineri, femei cu copii, dar și persoane în vârstă care au criticat Ordonanța Guvernului PSD. Pe tot parcursul traseului, s-au alăturat manifestanți din cartierele Bistriței și astfel numărul lor a crescut semnificativ. Protestatarii au fost încurajați de pe margine, iar de la balcoane li s-au aruncat steaguri tricolore.

 

a01

a12

 

 

a34

a32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oamenii au afișat pancarte și au strigat “PSD – Ciuma Roșie”, “D.N.A, să vină să vă ia!”, “Hoții – Hoții!”. Huiduielie s-au accentuat când grupul a ajuns în fața sediului P.S.D, dar NU s-au soldat incidente. Jandarmii și Poliția i-au însoțit pe manifestanți pe tot traseul.

a37

a67

 

 

 

 

 

 

Protestele de stradă vor continua și mâine, iar starea conflictuală persistă în tot orașul.

AICI puteți vedea mai multe poze!
Comentarii

  • Bravro Bistrita!!!!!
    Am fost si eu prezent si ma bucur ca ne am adunat in numar atat de mare si ca am manifestat in mod civilizat impotriva abuzurilor pe care le face guvernul. Aceasta ordonanta este ea in sine un ABUZ. PRIMUL!!!!…Nu si ultimul.
    Trebuie sa nu ne lasam si sa fim in continuare solidari cu tara.

Caricatură

Ziar de Bistrita