Din Bistrita

Bistrița-Năsăud, ora 10:00: Aproape 2.000 de persoane în izolare la domiciliu și circa 140 în carantină

 -  - 


La nivelul județului Bistrița-Năsăud, numărul persoanelor plasate în izolare la domiciliu continuă să crească de la o zi la alta. Marți dimineața, aproape 2.000 de cetățeni se aflau în izolare la domiciliu, cu aproximativ 800 mai mult față de luni. De asemenea, alți circa 140 erau în carantină.

Conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în județul nostru sunt la această oră 139 persoane în carantină (au ieșit 8, au intrat alte 20) și 1.955 persoane în izolare la domiciliu”, au precizat reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Tuturor persoanelor aflate în carantină le-au fost prelevate probe pentru testarea COVID-19. Până acum s-au primit rezultatele a 97 de probe prelevate de la persoane din Bistrița-Năsăud, în toate aceste cazuri rezultatele fiind negative. În ultimele 24 de ore, la nivelul județului nu a mai sosit niciun rezultat.

Ultimele date oficiale arată că patru persoane din Bistrița-Năsăud au fost diagnosticate cu COVID-19, toți pacienții fiind transferați la Spitalul Clinic de Boli Infecțiose Cluj-Napoca.

La nivel național, ultimele raportări arată că 576 persoane au fost diagnosticate cu CoVid-19, dintre care 73 au fost declarate vindecate, iar 8 persoane au decedat.

23 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.