Ultimele noutati

Bistrița – ONG Fest. Târgul ONG-urilor bistrițene, în 22 – 23 septembrie

Organizațiile neguvernamentale din județul Bistrița-Năsăud au posibilitatea să se înscrie la un eveniment în cadrul căruia va fi organizat un târg expozițional, fiecare participant urmând să pregătească materiale pe care le vor folosi la expoziție. Înscrierile la “Bistrița – ONG Fest. Târgul ONG-urilor bistrițene” se fac până la data de 15 septembrie.

Asociația “Armonia” Bistrița împreună cu Grupul de inițiativă “Euroscola” de la Colegiul Național “Liviu Rebreanu” sunt organizatorii târgului, care va avea loc în zilele de 22 și 23 septembrie.

Asociațiile, fundațiile, grupurile civice neînregistrate, cu sediul în județul Bistrița – Năsăud și în regiunile învecinate, organizațiile autonome și independente politic se pot înscrie în vederea participării la eveniment.
Nu se percepe taxă de participare la expoziție, fiecare organizație își va suporta cheltuielile de participare și realizarea standului propriu/formei de expunere în spațiul convenit în prealabil cu organizatorii. Organizațiile partenere vor conveni asupra modului de acoperire a cheltuielilor minimale de organizare.

Fiecare organizație participantă își va realiza standul propriu/forma de expunere în spațiul convenit în prealabil cu organizatorii și de asemenea își va asigura paza spațiului pentru expunere, precum și a dotărilor aferente acestuia pe toată durata evenimentului.

Târgul va debuta pe data de 22 septembrie, iar înscrierile se mai pot face până pe 15 septembrie. Detaliile tehnice și programul manifestării va fi definitivat de comun acord cu participanții spun organizatorii.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0745 375134 sau la adresa de e-mail: armonia.bistrita@yahoo.com
Caricatură

Ziar de Bistrita