Din Bistrita

Bistrița – prima linie de sosire din Turul României

 -  - 


Un număr de 24 de echipe profesioniste, cu participanți din 15 țări, sunt înscrise în Turul României 2022 la ciclism, iar prima etapă, începută azi la ora 12.00, cuprinde traseul de 205 kilometri dintre Satu Mare și Bistrița. 

Potrivit primarului municipiului Bistrița, Ioan Turc, sosirea cicliștilor în Piața Centrală este prevăzută în jurul orei 17.30, pe traseul Independenței – Gheorghe Șincai, urmată de o festivitate de premiere.

În preambul, între orele 15.00 și 17.00, în Piața Centrală are loc “Cursa copiilor”, pe 6 categorii de vârstă, putând participa chiar și copii mici cu triciclete sau biciclete fără pedale.

Mâine, de la Bistrița se pleacă în etapa a doua, spre Târgu Mureș, cu un start festiv din Piața Centrală, de la ora 12.00, pe traseul Gheorghe Șincai – Independenței, urmat de startul propriu-zis al cursei, la ora 12.15, din Viișoara.

Pentru reușita acestui eveniment sportiv de nivel internațional, transmis pe Eurosport și TVR, Primăria Bistrița a luat unele măsuri de restricționare a circulației (Independenței, Șincai, Piața Centrală, Dornei, Piața Unirii, Liviu Rebreanu).

185 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.