Bistrițean urmărit internațional pentru trafic de stupefiante, identificat de polițiști

 -  -  15


 

Un bărbat urmărit internațional, cercetat pentru trafic de stupefiante, a fost prins de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale în urma unei acțiuni desfășurate marți, 6 august.

Bărbatul, de 43 de ani, din Bistrița, avea, pe numele lui, un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de stupefiante în formă continuată. Mandatul a fost emis de autorităţile judiciare austriece, din data de 18 iulie a.c.”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, într-un comunicat de presă.

În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj care a emis ordonanţa de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat la Curtea de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

În prezent, bistrițeanul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bistriţa-Năsăud.

 

15 bookmark
0 notes
1636 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.