Bistrițeni, nu uitați de concursul Bistrița Verde! Și anul acesta se acordă premii

 -  -  1930


Au început înscrierile în concursul Bistrița Verde, competiție organizată de Primăria Bistrița și dotată cu premii în bani.

”Vă invităm să împărtășiți rezultatul muncii dumneavoastră de amenajare a grădinilor și balcoanelor cu flori și plante ornamentale și la edițiadin acest an a concursului ‘Bistriţa Verde’, mai ales că în ultima perioadă mulți dintre noi am descoperit sau redescoperit plăcerea grădinăritului”, anunță Primăria Bistrița.

Înscrierile în concurs se pot face până la data de 31 august, la dispoziția celor interesați existând două modalități: fie on-line la adresa bistritaverde@gmail.com, fie la sediul Primăriei Bistrița din strada Gheorghe Sincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice.

Cele trei categorii ale concursului sunt:

  • Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuitș
  • Cel mai frumos balcon cu floriș
  • Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe.

Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii, astfel: Premiul I – 500 lei, Premiul II – 250 lei, Premiul III – 150 lei.

”În stabilirea clasamentului, votul cetățenilor reprezinta 25 % din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezinta 75% din punctajul final”, mai arată Primăria Bistrița.

Mai multe informațiile cu privire la regulamentul de organizare a concursului ”Bistrița Verde” și criteriile de acordare a premiilor se pot obține de la Direcția Integrare Europeană, Compartimentul ”Protecția Mediului”, Tel. 0263-224706 , int. 136 și pe website: www.primariabistrița.ro – concurs ”Bistrița Verde”, dar și pagina de Facebook ”Bistrița renunta la plastic”: https://www.facebook.com/Bistritarenuntalaplastic/

1 notes
55 views
bookmark icon

One thought on “Bistrițeni, nu uitați de concursul Bistrița Verde! Și anul acesta se acordă premii

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *