Bistrițeni, puteți face propuneri pentru ”Premiile anuale ale municipiului Bistrița

 -  -  1086


Consiliul Local şi Primăria Bistriţa vor acorda şi în acest an ”Premiile anuale ale municipiului Bistriţa”. De un astfel de premiu pot beneficia cetăţenii care, prin participarea lor la concursuri, competiţii, întreceri sau alte acţiuni cu participare naţională sau internaţională, au făcut ca numele municipiului să fie cunoscut în ţară şi străinătate.

Oricine cunoaște astfel de persoane, care merită să fie premiate de municipalitate, poate veni cu propuneri.

Domeniile în cadrul cărora pot fi depuse propuneri sunt următoarele:  învățământ, sport, cultură, știință – economie, mass-media audio-vizuală și scrisă și secțiunea diverse.

”Propunerile, însoţite de o copie a actului de identitate al persoanei nominalizate, una sau două fotografii în format electronic şi datele de contact cu număr de telefon pot fi trimise pe adresa de e-mail primaria@primariabistrita.ro sau pot fi depuse la Primăria municipiului Bistriţa, str. Gheorghe Şincai nr. 2, până la data de 06 decembrie 2021, ora 16:00”, informează Primăria Bistrița.

Gala Premiilor municipiului Bistrița va ajunge în acest an la cea de-a XXII-a ediție. Până acum, peste o mie de bistrițeni au primit distincții din partea municipalității pentru activitatea lor. 

1359200cookie-checkBistrițeni, puteți face propuneri pentru ”Premiile anuale ale municipiului Bistrița
0 notes
211 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.