Bistrițenii, consultați cu privire la artiștii care ar urma să cânte pe scena din centrul orașului în noaptea de Revelion

Primăria Bistrița a lansat un sondaj prin care dorește să afle opinia bistrițenilor cu privire la artiștii pe care aceștia și-ar dori să îi vadă la Bistrița în noaptea de Revelion.

”Mai sunt exact 108 zile până la trecerea spre 2023 și pregătim din timp o petrecere cum se cuvine pentru bistrițeni! Așadar, de astăzi, se pot vota artiștii care vor susține recitalul din Piața Centrală în noaptea de Revelion. Voturile pot fi exprimate prin intermediul aplicației iReport Bistrița, secțiunea Consultări publice, în intervalul 14 – 24 septembrie 2022”, a anunțat Primăria Bistrița, într-un mesaj postat pe Facebook.

De asemenea, municipalitatea îi așteaptă pe bistrițeni să își exprime opțiunea și prin intermediul secțiunii de comentarii de pe pagina oficială de pe Facebook.

Bistrițenii pot alege din următorii artiști: Andra, Delia, Inna, Horia Brenciu, Elena Gheorghe, Antonia, Feli, Lora, Vama, Paraziţii, Spike, Loredana Groza, Raluka, Theo Rose, 3 Sud Est, Zdob şi Zdub, Holograf, Ana Lesko, Alexandra Stan, Marius Moga, Gabriel Cotabiţă, Marcel Pavel, Paula Seling, Pavel Stratan, Mihai Trăistariu, Alexandra Ungureanu, Alex Velea, Proconsul sau Voltaj.

Opțiunile pot fi exprimate în aplicaţia iReport Bistriţa, care este disponibilă atât în AppStore (pentru sistemele iOS), cât şi în Google Play (pentru Android).