Cicliștii de la “Bistritz Bike Shop Racing Team” au avut rezultate remarcabile la concursuri “pe bune”!

In perioada 29-30 aprilie a avut loc la “Baile 1 Mai” cea de-a doua etapa din Cupa Nationala de Enduro. Desi concurentii au fost intampinati de vreme nefavorabila, aceasta nu i-a impiedicat sa atace probele speciale la potential maxim. Astfel, la categoria “Feminin”, Petra Zagrean si-a demonstrat inca o data clasa, obtinand un detasat loc 1 cu un timp total de 11 minute si 48 de secunde, la mai mult de 1 minut de ocupanta locului secund.

 

Petra Zagrean

thermal2

 

 

 

 

 

 

La categoria “Masters 30+” Marius Bogdan Pop a obtinut un onorant loc 11 la diferenta de doar 1 minut de primul clasat, clasamentul fiind foarte strans. La acceasi categorie au mai participat si Alexandru Brendea si Andrei Pârvulescu, ei ocupand locurile 13 si, respectiv, 14.

 

a1

a2

a3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu fruntea sus pentru Bistrița, la “BT Faget UCI MTB Marathon Series” concurs cu participare internațională! 

 

De asemenea, duminica 30 aprilie a avut loc la Cluj-Napoca “BT Faget UCI MTB Marathon Series”, etapa desfasurata sub egida Uniunii Cicliste Internationale, la care au participat concurenti de anvergura mondiala la disciplina cross-country marathon. Aici echipa Bistritz Bike Shop Racing Team a fost reprezentata de doi sportivi: Andrei Burian la categoria “Masculin 15-17” (traseul scurt – 27 km) si Ioan Babutan la categoria “Masculin 40-49” (traseul lung – aprox 40 km).

Andrei Burian afirma pe pagina lui de Facebook: “Dupa o lunga asteptare au venit si rezultatele de ieri de la “BT Faget UCI MTB Marathon Series” ( sau pe scurt, Maratonul Fagetului); astfel m-am clasat pe locul 7 din 28 la categoria 15-17 ani si la general pe locul 32 din 439 la traseul scurt (27 de km), o clasare foarte buna avand in vedere concurenta si echipamentul de care dispuneau 😀 . Concursul a fost foarte solicitant din cauza vremii extrem de nefavorabile (mai ales din cauza rotilor care nu se mai invarteau datorita noroiului…), iar problemele mecanice nu au fost nelipsite nici ele. Una peste alta sunt foarte fericit ca am terminat concursul pe bicicleta si nu pe langa ea :)) #BistritzBikeShopRacingTeam”.

Andrei Burian 2

Andrei Burian 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I-au ANULAT rezultatul lui Băbuțan, care s-a băgat la concurs cu profesioniștii! A luat un excelent loc 10! 

 

Ioan Babutan a obtinut locul 10 la categoria lui, dar neoficial, deoarece rezultatele de la traseu lung s-au anulat datorita unor probleme de ordin organizatoric. Si evolutia lui Ioan se poate considera ca fiind foarte buna, avand in vedere numarul de profesionisti care au participat si conditiile extrem de dificile ale traseului.

Ioan Babutan (2)Ioan Babutan (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Bistritz Bike Shop Racing Team este un club de cicliști care fac senzație la competițiile de profil, entuziaști pasionați ce aduc performanță și reprezintă cu succes Bistrița în diverse întreceri bine-cotate…

c44

c55

 Caricatură

Ziar de Bistrita