Viceprimarul Călin Stan anunță controale la blocurile sociale din Viișoara. ”În anumite scări sunt focare de infecție”

 -  -  1121


Începând de săptămâna viitoare, Poliția Locală a municipiului Bistrița revine în subordinea Primăriei Bistrița, lucru așteptat de noua conducere a administrației locale, care a pregătit deja misiuni pentru polițiștii locali. Potrivit viceprimarului Călin Stan, o primă misiune va fi aceea de a efectua verificări la blocurile sociale din Viișoara, unde au fost semnalate mai multe probleme.

Ne propunem să verificăm locuințele din blocurile sociale din Viișoara. Încercăm să găsim câte un șef de scară care într-adevăr să se ocupe de partea de administrare, care să se asigure că scările de bloc sunt curate. În prezent, în anumite scări din blocurile sociale din Viișoara sunt efectiv focare de infecție. Săptămâna viitoare, colegii de la Poliția Locală, de la Direcția Patrimoniu și de la Direcția de Asistență Socială vor efectua verificări în aproximativ 200 de locuințe din aceste blocuri”, a declarat viceprimarul Călin Stan pentru Ziar de Bistrița.

Problemele de la blocurile sociale din Viișoara erau cunoscute și de către vechea administrație PSD din Primăria Bistrița, la acea vreme luându-se în calcul inclusiv amenajarea unui post de poliție în Viișoara, dar o astfel de propunere nu s-a mai concretizat. În plus, nu de puține ori, forțele de ordine au organizat razii la aceste blocuri, dar problemele nu au dispărut.

În Viișoara au fost construite 9 blocuri sociale, cu un număr total de 200 de apartamente.

FOTO: www.bistriteanul.ro

0 notes
246 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *