Bogdan Ivan, mesaj către tineri: ”Chiar dacă politica nu pare atrăgătoare pentru mulți dintre voi, generația noastră e cea care ar trebui să se implice. Viitorul îl putem proiecta doar noi”

Deputatul PSD Bogdan Ivan consideră că viitorul României poate fi proiectat doar de tinerii care provin din noua generație și îi îndeamnă pe aceștia să aibă curaj și încredere în potențialul lor de a contribui la dezvoltarea țării.

”Chiar dacă politica pare că nu e atrăgătoare pentru tineri, chiar dacă pare că ar trebui să facă altcineva lucrul acesta, eu sunt de părere că cei care ar trebui cu adevărat să intre în politică și să facă schimbările sunt cei din generația noastră. Dacă nu vom fi noi cei care vor intra să schimbe lucrurile, nu va avea cine să vină să facă acest lucru. Pentru a reuși acest lucru, avem nevoie de oameni care să își iubească semenii și comunitatea din care provin”, a spus Bogdan Ivan, la conferința de alegeri a Tineretului Social Democrat Bistrița-Năsăud.

El a continuat: ”Dacă nu vom încerca să intrăm în zona în care se schimbă lucrurile, nu vom putea vreodată să facem acest lucru. Personal, înainte de a intra în politică, am avut o tatonare cu zona de presă și am fost foarte încântat de acest lucru pentru că presa e a 4-a putere în stat, dar, în același timp, terenul de joacă e în partea politicii. Eu am visat încă de mic să putem să schimbăm lucrurile, să nu le lăsăm așa cum sunt, alături de oameni buni și oameni pregătiți. (…) Viitorul îl putem proiecta doar noi. Cred foarte mult în potențialul fiecărui tânăr, indiferent de unde a plecat, din ce familie vine sau câți bani are în buzunar, cred în potențialul unui tânăr care are foarte multe vise în suflet și în inimă. În fiecare dintre noi există un potențial uriaș, dar care trebuie șlefiut”.

Deputatul Bogdan Ivan a participat, duminică, alături de alți lideri politici ai partidului, la conferința de alegeri a Tineretului Social Democrat Bistrița-Năsăud, eveniment care a avut loc la Centrul Cultural Dacia din Bistrița și în cadrul căruia a predat conducerea TSD Bistrița-Năsăud noului președinte desemnat – Paul Pop.

FOTO: Paul Pop este noul președinte al tinerilor social-democrați din Bistrița-Năsăud. ”Dezvoltarea oricărei țări necesită participarea activă a generației tinere”