Bogdan Ivan (PSD): ”Cîțu dă o palmă zdravănă democrației, discriminând clar nevaccinații!”

 -  -  1042


Deputatul PSD Bogdan Ivan este de părere că decizia Guvernului de a nu mai permite participarea persoanelor care aleg să se testeze la anumite activități este ”un veritabil atentat pentru continuarea activităților de bază ale românilor”, în acest fel persoanele nevaccinate fiind ”discriminate”.

Deși în întreaga Europă testarea, trecerea prin boală și vaccinarea au condus la apariția certificatului verde, Cîțu a hotărât altfel! Crezând că guvernarea este jucăria care i-a lipsit în copilărie, premierul a emis o hotărâre prin care testarea nu mai are nicio relevanță! Este inutilă atât în plan social cât și sanitar! Prin intermediul acestei hotărâri, Cîțu dă o palmă zdravănă democrației, discriminând clar nevaccinații! Teroarea Guvernului Meu a fost înfierată și de Avocatul Poporului, dar primul ministru crede că România este o tarla iar el este moșier! Încălcarea principiilor democratice, a libertății de a alege, folosirea unor dovezi de forță legislativă, doar pentru că ești vremelnic în funcția de a decide, reprezintă un act ce ne califică drept rușinea Europei”, spune Bogdan Ivan într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

În opinia acestuia, interzicerea unor activități pentru persoanele care aleg să se testeze este un ”veritabil atentat” la adresa persoanelor nevaccinate.

”Stoparea vieții social-economice prin interzicerea testelor rapide și PCR reprezintă un veritabil atentat pentru continuarea activităților de bază ale românilor. Cetățenii care sunt responsabili și se testează nu mai au niciun drept! I-a condamnat Cîțu pentru că așa a vrut! De asemenea, conform specialiștilor în drept asemenea hotărâri sunt contrare legii!Eu o să mă lupt cu toate “armele” pe care le am ca deputat pentru drepturile oamenilor pe care îi reprezint! Cîțu trebuie să plece urgent acasă! Românii nu mai suportă bătaia de joc! AMR 4 ore!”, a completat Ivan.

0 notes
167 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *