Bogdan Ivan (PSD): ”Domnule deputat Robert Sighiartău, românii vă mulțumesc pentru faptul că ați eliminat accizele la carburanți”

 -  -  1020


Deputatul PSD Bogdan Ivan a lansat un nou atac la adresa PNL și a deputatului Robert Sighiartău. Acesta acuză partidul aflat la guvernare că ”militează pentru aducerea românilor la sapă de lemn”.

Domnule deputat Robert Sighiartău, românii vă mulțumesc pentru faptul că ați eliminat accizele la carburanți. Astfel, de la 4,6-4,7 lei litrul de combustibil în timpul guvernării “ciumei roșii” s-a ajuns la 6,00 lei în timpul sănătoasei guvernări galbene. Încrederea românilor în vorbele dumneavoastră este nestrămutată, iar prețurile nu vor sări în aer deoarece avem “asigurarea” dată de colegul dvs de partid, prim-ministrul țării, că “puterea de cumpărare a românilor a crescut””, a scris Bogdan Ivan pe Facebook.

Ivan este de părere că principiul PNL este următorul: ”crește puterea de cumpărare, cresc și prețurile”.

”Nu-i mai puțin adevărat faptul că, atât dumneavoastră, cât și colegii cu galben pe piept, militați și pentru aducerea oamenilor la sapă de lemn, pentru ca mai apoi să dezvoltați România. Este ca în bancurile cu proști domnule deputat! Nu ați mințit nici dvs, nici PNL, nici coaliția de guvernare. N-aveți nicio vină. Românii sunt vinovați că v-au crezut, nu-i așa? P.S. De la 1 iulie se preconizează creșterea prețului la energie electrică și gaze”, a completat Ivan.

0 notes
145 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *