Bogdan Ivan (PSD): ”Îmi propun să sprijin procesul de digitalizare a serviciilor publice din administrația locală a județului Bistrița-Năsăud”

 -  -  924


Deputatul PSD Bogdan Ivan își propune să facă demersuri la nivel parlamentar pentru a susține procesul de digitalizare a serviciilor publice oferite de administrația locală a județului Bistrița-Năsăud.

”Săptămâna trecută am fost nominalizat vicepreședintele Comisiei parlamentare de tehnologia informațiilor și comunicații din Camera Deputaților, postură din care îmi doresc foarte mult să sprijin procesul de digitalizare a serviciilor publice din administrația locală din județul Bistrița-Năsăud și poate chiar să începem cu proiecte de bună practică aici, acasă la noi. Vrem să arătăm că modelul administrativ creat de președintele Radu Moldovan și echipa de primari a județului Bistrița-Năsăud poate să fie promotor și pe această zonă de digitalizare a serviciile publice. În acest sens, o să mă bat cu tot ceea ce pot pentru a putea merge în această direcție”, a declarat Bogdan Ivan într-o conferință de presă.

Reamintim că, potrivit vicepreședintelui Ciprian Kecskes-Simionca, la nivelul Consiliului Județean este în pregătire un proiect care vizează digitalizarea administrației județene și a primăriilor din Bistrița-Năsăud. Scopul proiectului este acela de a facilita interacțiunea cetățeanului cu instituțiile statului. 

0 notes
49 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *