Bogdan Ivan (PSD): Legea pentru creșterea normei de hrană în spitale va deveni realitate

 -  - 


Valoarea normei de hrană pentru pacienţii din spitale se va dubla și aceeaşi valoare va fi acordată şi pentru masa copiilor din centrele de plasament, a anunțat deputatul PSD Bogdan Ivan.

”Prima mea inițiativă legislativă, depusă în luna februarie 2021, va ajunge săptămâna viitoare pe masa Camerei Deputaților! Ce vom rezolva prin această lege? Dublarea normei de hrană din spitale de la 11 lei/zi la 22 lei/zi și creșterea normei de hrană în orfelinate la 22 lei/zi! Îi mulțumesc pentru susținerea acestei idei și urgentarea adoptării legii, domnului președinte Marcel Ciolacu și miniștrilor Sănătății și Finanțelor, Alexandru Rafila și Adrian Câciu. După aproape un an, timp în care miniștrii USR ai Sănătății au blocat acest proiect, după venirea PSD la guvernare, lucrurile bune încep să se simtă”, a scris pe Facebook Bogdan Ivan.

Astfel, potrivit proiectului ce va analizat în Camera Deputaților, alocaţia de hrană pentru bolnavii din spitale urmează să crească la 22 de lei, de la 11 lei în prezent, iar pentru copiii din centrele de plasament la 22 de lei, de la 16 lei în prezent.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.