Bogdan Ivan (PSD): Pare tot mai evident că Austria vrea să dezbine UE! România nu mai cerșește atenție!

 -  - 


Opoziţia manifestată de Austria în legătură cu intrarea României în Schengen a stârnit un val de reacții din partea politicienilor și opiniei publice din România. Printre cei care au reacționat în urma anunțului oficialilor de la Viena se numără și deputatul PSD Bogdan Ivan. 

”Domnule cancelar, v-am plătit lebedele cu lemn, cu bănci, cu petrol! N-aveți educația să mulțumiți!

Pare tot mai evident că Austria vrea să dezbine UE. România nu mai cerșește atenție. Am dovedit că suntem responsabili și Austria ne oferă minciuni îmbrăcate în vorbe goale. „Nici peste trei luni, nici peste șase luni”, au spus oficialii austrieci. Este echivalentul cu niciodată.

În anii ’90 au dispărut niste lebede din Viena. Vinovați au fost găsiți românii. Acum dispar din România pădurile, petrolul, active bancare. Cine o fi vinovat? Nicidecum Austria.

Știe Austria câte lebede s-au plătit din pădurile județului Bistrița-Năsăud? Să vă dăm și gazele din Marea Neagră? Să vă dăm gratis țara, viitorul copiilor?

Sau să vă dăm un mesaj simplu:

Crescute Redevențele exponențial pe petrol. De la sute de milioane profit la Petrom/OMV pe an, (de 5 ori mai mare profitul anul ăsta decât anul trecut), să ajungă și ceva statului român.

Analiza pe activele și pasivele băncilor cu capital austriac ce sunt numai pe pierderi în ultimii ani. Săracii de ei, cât voluntariat fac pentru români.

Există o vorbă în România: ” Trece lebedele-n zare, când te uiți ele dispare”.

Așa a dispărut și bunul tău simț, stimată Austria!”, este mesajul deputatului PSD Bogdan Ivan.

Vizualizări 54 

bookmark icon

One thought on “Bogdan Ivan (PSD): Pare tot mai evident că Austria vrea să dezbine UE! România nu mai cerșește atenție!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.