Bogdan Ivan (PSD): ”Zero lei pentru tineri în programul de guvernare al USR”

 -  -  969


Deputatul PSD Bogdan Ivan a criticat programul de guvernare al USR și spune că acesta nu prevede alocarea unor fonduri pentru tineri.

Am văzut că în programul PNRR avem zero euro pentru tineret. De asemenea, m-am uitat cu atenție în programul propus de dumneavoastră. Nu am văzut nici măcar un euro care să vină pentru politici de tineret în acest nou program. Credeți că o să aveți capacitatea ca să vă convingeți colegii din USR și pe domnul Ghinea să acorde măcar un euro pentru programe pentru tineret”, a spus Ivan.

Deputatul PSD a continuat: ”Răspunsul ministrului desemnat de USR, Tudor Pop: ăăă…ăăă…ăăă! Nu vă pasă de tinerii din România decât atunci când vreți să îi păcăliți să vă voteze! Nici voi și nici cei din PNL. Ați fost la guvernare de aproape 2 ani, timp în care i-ați ținut pe elevi și studenți în școală online, i-ați lăsat fără locuri de muncă pe cei mai mulți dintre ei și nu ați reușit să atrageți măcar 1 euro pentru ei în PNRR. Mă așteptăm măcar să vă asumați că veți lupta pentru drepturile tinerilor în viitorul Guvern, la Bruxelles sau în tristul și micul vostru partid! Dar nimic: ăăă…ăăă…ăăă. Așa o să primiți mâine votul meu și al colegilor mei din PSD: un mare NU! Mergeți acasă și lăsați oameni capabili să lupte pentru interesele tinerilor din România!”.

Miercuri, lista miniștrilor din Cabinetul Cioloș va fi supusă votului în Parlament. PNL, PSD și AUR au anunțat că nu vor vota acest guvern.

0 notes
94 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *