Bogdan Rusu e vice de Beclean dar e doar “de umplutură!” Primarul Nicolae Moldovan l-a tras pe linie moartă și i-a dat atribuții doar pe autobuzul școlar: o frecție! Toți PNL-iștii au fost “pentru” manevra PSD-istă!

 -  -  11401


Bogdan Rusu este umilit de Nicolae Moldovan și încet-încet e tras pe linie moartă! După ce și-a negociat funcția de viceprimar la Beclean, Bogdan Rusu e doar de umputură, iar primarul PSD concentrează toată puterea în mâna sa.

bogdan rusu

Cum i-a executat Nicolae Moldovan, chiar dacă NU are majoritate în Consiliul Local!

În ședința de buget de astăzi, Nicolae Moldovan a supus la vot un proiect privind organigrama instituției. Proiectul prevede ca viceprimarul PNL să rămână cu o singură structură, cu 1 singur angajat: autobusul școlar!

Negocierea a fost pe placul PNL-iștilor care au acceptat propunerea de modificare a organigramei și au votat la unison.

Organizația PNL rămâne într-o alianță de conjunctură, fără perspective la viitoarele alegeri.

Nicu Moldovan rămâne jupân de Beclean! PNL-ul face jocurile PSD-ului și încet-încet își pierde electoratul!

Nicolae Moldovan a câștigat detașat alegerile locale, dacă ar fi să ne raportăm la cifre. În 2020 a scos 52%. Însă, comparativ cu 2016 când a obținut 78%, Moldovan e pe trend negativ și a pierdut 25% din susținători.

La alegeri, PSD a pierdut majoritatea în Consiliul Local dar PNL-iștii NU știu profita și rămân pe combinații cu primarul!

Având o listă de yes-mani la locale, PSD a pierdut majoritatea din Consiliul Local Beclean (care funcționează cu 17 consilieri locali) și acum are 6 consilierii față de 11 cât avea în 2016. Chiar dacă NU are majoritate în Consiliul Local, Nicolae Moldovan a demonstrat că poate controla tot ce mișcă în Beclean.

PNL-iștii ar putea profita de un val de schimbare, mai ales că Nicolae Moldovan se află la al 6-lea mandat, dar în continuare preferă confortul politic și face jocurile PSD-ului.

Caius Cârcu de la PMP rămâne pe BARICADE și trage un semnal de  alarmă!

Mesajul consilierului local, Caius Cârcu (PMP)

SURPRIZA ZILEI a venit la aprobarea organigramei primăriei Beclean.

Primarul a propus o schema de organizare în care viceprimarul nu are în subordinea lui decât “Microbuzul școlar”.  După cum ne-a obișnuit, a golit practic de conținut autoritatea viceprimarului.


Noi, consilierii PMP, nu am fost de acord cu această organigramă și am fost singurii care am votat împotrivă. Am avut destulă vreme la Beclean un viceprimar cu rol de ficus decorativ, și am fi vrut o reformare a acestei funcții. Dar nu s-a putut pentru că nu au vrut și ceilalți consilieri, PNL, PSD, UDMR și PSD votând pentru aceeași structură veche de organizare.

Foaie verde și-o sipică, PNL Beclean vrea doar mașină mică – a transmis Caius Cârcu.

Dacă NU schimbă ceva pe Beclean, PNL-ul pică-n cap!

La alegerile interne ale PNL se poate pisica în două, dacă gruparea reformistă din partid va reuși să-și impună o nouă conducere care să facă opoziție, NU figurație!

Cu 1 candidat de forță, cu alegeri în 2 tururi și cu un PNL reformat, Nicolae Moldovan ar putea avea reale probleme la viitoarele alegeri!

Reamintim faptul că PNL a pierdut lamentabil toate alegerile locale și fără opoziție reală, Nicolae Moldovan a prins 6 mandate de primar și și-a creat un puternic aparat administrativ care controlează Becleanul.

Citiți și:

1 notes
526 views
bookmark icon

One thought on “Bogdan Rusu e vice de Beclean dar e doar “de umplutură!” Primarul Nicolae Moldovan l-a tras pe linie moartă și i-a dat atribuții doar pe autobuzul școlar: o frecție! Toți PNL-iștii au fost “pentru” manevra PSD-istă!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *