Bojor a fost la București să dea cu subsemnatu’ despre gazarea de la Mitingul Diasporei din 11 august: “Sper să li se facă dreptate celor 100.000 de români!”

 -  -  1098


Florin Bojor s-a dus la București să-și susțină plângerea cu privire la gazarea protestatarilor participanți la Mitingu Diasporei dii această vară.

“Azi, ca parte vătămată, mi-am susținut Plângerea la Parchetul din București cu privire la gazarea și umilința la care am fost supus la Protestul Diasporei din 10 – 11 august 2018. Următoarea întâlnire cu oamenii PSD-ALDE care ne-au gazat și înjosit va fi la Tribunal. Sper să li se facă dreptate celor 100.000 de români, cărora prin gazare li s-a transmis că trebuie să stea în frică și iobăgie față de noii stăpâni ai României. Cât mai putem răbda să vedem cum o mână de fanarioți distrug viitorul copiilor noștri?” – a postat Forin Bojor pe facebook.

Florin Bojor este un activist renumit în Bistrița și în jurul său s-a format un curent civic la care au cuplat mai multe ONG-uri. A candidat pentru un post de consilier local și a luat 521 de voturi!

0 notes
223 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *