VIDEO: Bojor îi cheamă la luptă pe toți independenții din județ!

 -  -  11136


Florin Ioan Bojor este singurul candidat independent pentru funcția de consilier local al municipiului. De-a lungul campaniei electorale, Bojor a venit cu o serie de inițiative civice, a propus dezbateri în diverse locații și a avut o serie de confruntări cu primarul Ovidiu Crețu.

Ultima propunere a lui Bojor: Asocierea independenților din Bistrița-Năsăud! În acest sens, candidatul a organizat o întâlnire duminicală, ce a avut loc în fața Consiliului Județean.

 

Candidații independenți și câțiva susținători ai lui Bojor au dezbătut în aer liber problemele societății și au semnat un contract cu 10 puncte, pe care îl vor autentifica la notar. Documentul este practic un angajament al independeților în fața societății civile.

 

163352_484563368266591_410123685_nMesajul de luptă a lui Bojor: “UNIC în România! Candidaţii independenţi din judeţul Bistriţa-Năsăud doresc să formeze o echipă, o reţea, o asociere pentru binele comun al judeţului. Candidaţii care nu depind de ceva sau cineva îşi dau mâinile pentru a lucra împreună pentru viitorul localităţilor, judeţului şi al ţării. Independenţii nu au şefi, partide sau mafii în spatele lor, sunt simplii cetăţeni care au curajul să lupte împreună!”

În câteva zile, contractul de asociere a independenților va fi făcut public!

 

 

 

 

Citește și:

v1-e1463090090199-424x400VIDEO: Faultat din toate pozițiile, Bojor a luat șpaclul și a dat jos afișele ILEGALE. Apel la suporterii săi!

1 notes
261 views
bookmark icon

One thought on “VIDEO: Bojor îi cheamă la luptă pe toți independenții din județ!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *