VIDEO: Faultat din toate pozițiile, Bojor a luat șpaclul și a dat jos afișele ILEGALE. Apel la suporterii săi!

Florin Bojor a trecut la acțiune de unul-singur! Afișele sale alb-negru au fost îndepărtate în regim de urgență, cu un șpaclu. Legea permite amplasarea unui singur afiș electoral, iar în necunoștință de cauză Bojor a amplasat mai multe afișe pe un singur panou. Astăzi a fost informat să îndepărteze afișele în plus și fără oameni în staff a fost nevoit să treacă la acțiune de unul singur.

Pentru aceste reglementări, Bojor dă vina pe parlamentarii români, inclusiv pe cei bistrițeni și consideră măsurile ca fiind… absurde. Solicită opiniei publice să-i vină în ajutor și cetățenii să afișeze pe proprietatea lor o “poză cu singurul candidat independent, Florin Bojor.”

 

De asemenea, candidatul a fost nevoit să îndepărteze afișele prin care chema lumea la dezbateri publice. Bojor a obținut autorizații pentru dezbateri publice în duminicile din campanie: prima dezbatere a avut loc în Parcul Municipal, duminica aceasta va avea loc la Sărata, a treia va fi în Piața Petru Rareș și ultima va avea loc în fața Bisericii Evanghelice.

Bojor este singurul candidat independent pentru funcția de consilier local.
Caricatură

Ziar de Bistrita