Bugetul județului Bistrița-Năsăud, în consultare publică. Urmează dezbatere

 -  -  1318


Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a lansat în consultare publică proiectul bugetului local de venituri şi cheltuieli al judeţului Bistriţa-Năsăud pe anul 2020, urmând ca în prima săptămână a lunii februarie să fie organizată și o dezbatere publică pe marginea acestui proiect.

Persoanele fizice şi juridice din judeţ pot depune contestaţii privind proiectul de buget până la data de 07 februarie 2020, ora 13.30, la Registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În plus, administrația județeană organizează dezbatere publică asupra proiectului bugetului local de venituri și cheltuieli al județului Bistrița-Năsăud pe anul 2020, în data de 05 februarie 2020, de la ora 16.00, în sala de ședințe a Palatului Administrativ, strada Piaţa Petru Rareş, nr.1, municipiul Bistriţa.

Proiectul de buget care cuprinde și programul de investiții al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pe anul în curs poate fi consultat pe site-ul www.portalbn.ro la secţiunea Proiecte hotărâri – transparenţă decizională.

Dezbatere și la Primăria Bistrița

De asemenea, și Primăria municipiului Bistriţa anunţă organizarea unei dezbateri publice privind Proiectul Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al Municipiului Bistriţa pentru anul 2020. Aceasta va avea loc în data de 3. februarie 2020, începând cu ora 16:00, în sala mare de şedinţe a Primăriei municipiului Bistriţa din Piaţa Centrală nr. 6. Proiectul de buget poate fi consultat la Centrul de Relații Publice al Primăriei municipiului Bistriţa din str. Gheorghe Șincai nr. 2 precum și pe site-ul instituției www.primariabistrita.ro.

0 notes
443 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *